Q-Link

FlinQ voor ondernemers

Het opleidingstraject FlinQ met Q-link is door ons geïnitieerd met als doel succesvolle ondernemers voort te brengen. Wij geloven dat jij met onze aanpak het maximale potentieel uit jouw onderneming kan halen. Ondernemers die in zwaar weer verkeren begeleiden we naar een gezond bedrijf en startende ondernemers coachen we tot succesvolle ondernemers.

Passie is een belangrijke motivator tot succes. Passie geeft focus, vastberadenheid en doorzettingsvermogen.

‘Onze passie is om jou succesvoller te maken: het succes van ons traject staat gelijk aan het succes van jou als ondernemer.’

Een eigen onderneming is een verlengstuk van je persoonlijkheid waarmee je jezelf werkelijk kunt laten zien. Hoe effectiever je persoonlijk functioneren, hoe groter het succes van je onderneming kan zijn.

Wat houdt ons opleidingstraject in?

Het bestaat uit een variatie aan trainingen geheel gericht op de salesvaardigheden binnen het ondernemen. De trainingen zijn erop gericht om je effectiever te laten functioneren en balans te brengen tussen de werkzaamheden die je verricht en de financiële vergoeding die daar tegenover staat. Hiervoor hebben wij een uniek trainingsprogramma ontwikkeld.

Waarom salesvaardigheden?

Onze visie is dat het hebben van focus cruciaal is om succesvol te ondernemen. We willen dat jij focus houdt op de basis van je bedrijf: sales. Bovendien raakt sales verschillende andere facetten binnen een onderneming. Onze nadruk in dit opleidingstraject ligt dan ook op het financieel gezond houden van jouw onderneming.

Wat kun je verwachten?

We richten ons met dit programma op het creëren en benutten van alle kansen die jouw bedrijf tot een succes kunnen maken. Je krijgt trainingen in effectief gedrag en het vergroten van kennis en vaardigheden die noodzakelijk zijn voor jou als (zelfstandig) ondernemer.

Voor het opleidingsprogramma klik hier.