Q-Link

Training Effectief leiderschap

Inspirerend leidinggeven gaat over leidinggeven op je eigen unieke, authentieke manier. Leidinggeven betekent het stimuleren en motiveren van medewerkers om individueel én gezamenlijk de afgesproken doelen te bereiken. Of je nu net begonnen bent met leidinggeven of inmiddels ruime ervaring heeft. Onze leiderschapstraining is afgestemd op jouw specifieke werkomgeving.

Je groeit als mens en bent in staat om jouw doelen sneller en effectiever te bereiken. De grote gemene deler in onze trainingen zijn de heldere theorie en krachtige modellen en vooral ook de actieve en prikkelende werkvormen. U groeit als mens en bent in staat om uw doelen sneller en effectiever te bereiken. U brengt uw leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau.U groeit als mens en bent in staat om uw doelen sneller en effectiever te bereiken. U brengt uw leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau.

Voor wie?

Deze training is bedoeld van managers  die hun leiderschapskwaliteiten verder willen ontwikkelen. Je bent in staat tot zelfreflectie, bent zelfsturend en bereid tot het aangaan van uitdagingen.

Groepssamenstelling

De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Er is een diversiteit aan achtergrond en organisaties vertegenwoordigd uit het bedrijfsleven, overheidsorganisaties en zorginstellingen.

 

Geïnteresseerd in ons aanbod van trainingen en coaching? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze aanpak en specifieke mogelijkheden voor jouw team(s).  

<<terug