Q-Link

Training Feedback

Waarom feedback training? Goede feedback geven en in ontvangst kunnen nemen is misschien wel de meest onderschatte vaardigheid binnen het hele communicatieve spectrum. Wil je met goede feedback bouwen aan relaties en invloed uitoefenen op jouw omgeving? In deze communicatietraining leer je effectief feedback geven en ontvangen. Onze feedback training bestaat uit 2 dagdelen. Na de trainingen ben je in staat om je boodschap duidelijk en respectvol te verwoorden.

Tijdens de trainingen ga je vooral 'leren door te doen': Een korte theoretische inleiding wordt afgewisseld met oefeningen en rollenspellen. Aan de hand van verschillende praktijkcases verzamel je tips en krijg je handvaten mee die je helpen om feedback te geven en te ontvangen.

Voor wie?

De training feedback geven en ontvangen is gericht op iedereen die waarde hecht aan goede samenwerkingsrelaties. Als je behoefte hebt aan een frisse blik op jezelf en je manier van reageren en communiceren.

Groepssamenstelling

De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Er is een diversiteit aan functies, achtergrond en organisaties vertegenwoordigd uit het bedrijfsleven, overheidsorganisaties en zorginstellingen.

 

Geïnteresseerd in ons aanbod van trainingen en coaching? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze aanpak en specifieke mogelijkheden voor jouw team(s).  

<<terug