Q-Link

Training Effectief samenwerken

De training Effectief samenwerken draait om een aantal centrale uitgangspunten. Een uitgangspunt is dat voor het realiseren van successen ieder teamlid de overtuiging moet delen dat het belangrijk is de afgesproken doelen met elkaar te realiseren. Hoe kun je de effectiviteit van jouw team vergroten zonder op al teveel weerstand in het team te stuiten? In deze training onderzoek je meerdere benaderingen om teamsamenwerking te bevorderen. Daarnaast leer je misverstanden in de samenwerking met collega’s te voorkomen en je persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Voor wie?

Voor iedereen die binnen een organisatie deel uitmaakt van een team, of hier leiding aan geeft. En daarin op plezierige en effectieve wijze wil samenwerken.

Groepssamenstelling

De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Er is een diversiteit aan functies, achtergrond en organisaties vertegenwoordigd uit het bedrijfsleven, overheidsorganisaties en zorginstellingen.

 

Geïnteresseerd in ons aanbod van trainingen en coaching? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze aanpak en specifieke mogelijkheden voor jouw team(s).  

<<terug