Q-Link

Training Zelfverzekerd presenteren 

Veel mensen hebben angst voor in het openbaar spreken en zien er enorm tegenop om het woord te gaan voeren voor een groep. Bij de meeste mensen neemt deze spanning af doordat zij meer ervaring opdoen. Er zijn echter ook sprekers die deze afname van angst niet ervaren.  Leren presenteren met zelfvertrouwen kan jij ook. Ook jij kunt vrij en vol vertrouwen voor een groep je verhaal doen. Dus of je nu regelmatig of af en toe een presentatie moet houden en je wilt dit zelfverzekerd doen. In deze trainingen leer je op rustige en beeldende wijze jouw verhaal tot leven te brengen voor het publiek, met een gezonde dosis spanning!

Je leert tijdens de trainingen om jouw boodschap over te laten komen op verschillende niveaus, je publiek vol zelfvertrouwen tegemoet te treden en de boodschap echt effectief te laten zijn. Tegelijkertijd als je je realiseert dat de angst voor spreken voor groepen hoog in de top 10 staat van angsten die ons leven beheersen , is het een geweldig gevoel als je dit zonder angst gaat doen. Deze 3-daagse training is speciaal bedoeld voor diegene die last hebben van spreekangst en professionals die presentaties niet kunnen of willen vermijden omdat presenteren domweg bij hun werk hoort.

Voor wie?

De training zelfverzekerd presenteren is bedoeld voor iedereen die een overtuigende, krachtige en inspirerende stijl van presenteren wil ontwikkelen.

Groepssamenstelling

De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Er is een diversiteit aan functies, achtergrond en organisaties vertegenwoordigd uit het bedrijfsleven, overheidsorganisaties en zorginstellingen.

 

Geïnteresseerd in ons aanbod van trainingen en coaching? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze aanpak en specifieke mogelijkheden voor jouw team(s).  

<<terug