Q-Link

Training Timemanagement

Leer hoe je jezelf effectief kunt wapenen tegen tijdgebrek, onrust, interrupties en de dagelijkse stortvloed aan e-mail en informatie. Wil jij overzicht in je werk? Wil jij meer structuur? En daarmee
een meer voldaan gevoel over je werkdag? Leer hoe jij 'de baas' wordt over alle informatie, prikkels, taken en interrupties in jouw werk! Met behulp van de training timemanagement krijg je weer grip op je werk, je verwerft inzicht in de knelpunten en bent in staat om met concrete aanwijzingen je aanpak bij te stellen. In de training benaderen we ‘omgaan met de tijd die we hebben’ vanuit drie pijlers: prioriteiten stellen & plannen, zelforganisatie en communicatie.

Voor wie?

De training timemanagement is bedoeld voor iedereen die over een volle agenda beschikt en regelmatig tijd te kort komt. Dit zijn leidinggevenden, projectleiders en ook medewerkers met een breed takenpakket.

Groepssamenstelling

De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Er is een diversiteit aan functies, achtergrond en organisaties vertegenwoordigd uit het bedrijfsleven, overheidsorganisaties en zorginstellingen.

 

Geïnteresseerd in ons aanbod van trainingen en coaching? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze aanpak en specifieke mogelijkheden voor jouw team(s).  

<<terug