Q-Link

Wie zijn wij?

Q-link Advies is een jong en vernieuwend trainingsbureau met passie voor het trainen en coachen van teams die onderhevig zijn aan veranderingen.

‘Wij geloven dat we alleen samen met jou een droomoplossing kunnen realiseren voor de ontwikkeling van je team.’

Centraal staat jouw behoefte, de behoefte van je medewerkers en de teamontwikkeling. Wij voelen heel goed aan wat jouw team nodig heeft en zetten dit om in trainingen die direct betrekking hebben op de kern van de problematiek.

Ons doel in een ontwikkeltraject is altijd om samen te werken aan een duurzame oplossing. We zullen je dus ook uitdagen met ons mee te denken. Hierdoor krijg je meer inzicht in de dynamiek binnen je team en de beweegredenen achter bepaald gedrag van je teamleden. Zo kun jij na afloop van het traject de lijn naar boven met zelfvertrouwen doorzetten.

‘Met onze aanpak spreken wij de intrinsieke motivatie aan van jouw teamleden zodat zij de ontwikkeling kunnen maken die van hen gewenst wordt.’

Vind je het belangrijk dat de trainer(s) goede aansluiting hebben met jouw team(s)? Wij ook! Voor ons is het cruciaal dat wij de juiste man/vrouw voor de groep plaatsen. Naast de juiste expertise is een goede aansluiting namelijk hét ingrediënt om jouw team in beweging te krijgen. Een goede match maken tussen trainer(s) en team(s) is één van onze krachten.

Onze aanpak is direct en no-nonsense waarbij kwaliteit, creativiteit en onbevangenheid hoog in het vaandel staan.

 

Geïnteresseerd in ons aanbod van trainingen en coaching? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze aanpak en specifieke mogelijkheden voor jouw team(s).